by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Energiaa lisätunnista - vai voimaa siitä kun on tyytyvänen luovutensa tulokseen


Aikoinaan mm. tuo kuvan huiviteki saman, nyt valmiit työt joita aamusella kuvasin aiheutti myös sen fiiliksen. Sen olon et "ihan sama ostaako noit kukaan mä oon niin hiton tyytyväinen noihin itte." Ajatuksen juoksu jatkoi viel omaa kulkuaan .... mut jääköön se toiseen kertaan... siis tuosta latautuneena ja tän hiton kellojen siirron ansiosta, jolla nyt sain yhden lisätunnin päivään pistin hihat heilumaan ja ryhdyin siivoomaan. Ai että mikä uutinen. No siin mieles et tällaisen "joulusiivoustyyppisen"-siivouksen hinku ollu jo jonkin aikaa mutta kun muut juttuset vaatineet muuta. Siis se et tekis mieli siivota mut ku ei kerkii.

No eipä jauheta siitä sen enempää. Siis siivoamisesta kuin teodenten "kaveri-coverina" seuraava:

Niin pienen hetken koti on siistin näköinen
on puhdas niin kuin toukokuisten tuoksujen
Voi kumpa joskus kauemmin se loisto kestää vois
vaan koiran sisään tullen se kuraantuu ja haihtuu pois.

- coveri - by itu -
Alkuperäinen: Rakkaus on lumivalkoinen

Mut onhan mul tolla "tekemättömien" - listal viel juttui... eli jos jatkais niillä sit. Mut näihin aatoksiin ja toteamuksiin - ensi kertaan....