by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 9. lokakuuta 2017

Ilmoituksesta kaikki hyöty käyttöön


Laitoin pienen ilmoituksen paikalliseen Alueviestiin (kuva yllä) lähinnä silmällä pitäen tulevaa joulumyyntiä, että jos vaikka jäisi joillekin "naama mieleen". Houkukeeksi "alekoodin". 

Lehti ilmestyi viime keskiviikkona 4.10. ja oli "isojako" tai "suurjako" eli normaalin levikin lisäksi jaettiin Nokialle.Kokonaismäärä 40.000 kpl jos nyt en ihan väärin muista. Eli tavallaan Hartola-Sysmän Lähilehti tyyppinen, tosin vaan laajemmalle alueelle jaettu lehti. Niin kun tääl on vähän enempi näitä alueita tavallaan.

No nyt on keskiviikon vaikutkset luovimon nettipuotikäynteihin nähty joten ajattelin, että mikä jottei, jos joku tarttuu tarjoukseen näin some-väylien kautta niin sopiihan se.

Oli muuten jännä huomata että samat "alkuväännöt" kuni Lähilehden kanssa logon ja Avainlipun mallin ja sijoittelun osalta. Onkohan jokin lehtimaailman oma juttu? No Logo oli sijoitettu ylä vasempaan suht tiukasti ja Avainlipuksi laitetu se vanhempi versio. Siis molemmissa kuvat ja sitten millainen ilmoitus lähti paikkavaruaksen matkaan. Mutta joustavasti oikaisut tehtiin ja lopputulokseen etnkin tekstien näkyvyyden osalta, eivät menneet "puuroksi".