by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Lasse lasinaluset - hihamerkit - design by ituNo vähän utunenhan tuo kuva on mutta luovimon nettipuodissa vähän taekemmat kuvat kyseisitä Lasseista.

Lasse-lasinalunenhan ei sinänsä ole uusi. Löytyy askarreltuja lasinalusia vuodelta 2008, siin enne toiminimen perustamista. ne tuli askarreltua suunnilleen Lassen nimipäivän aikoihin sillin joten sieltä se nimi sopivasti trimmasi sitten näille.

Näitä myös voi käyttää vaik hihmerkin tavoin - eräs asiakas omplli Lasse-orvokin mustan hameen helmaansa koristamaan.No eipä löytynyt tähän kuin nuo horoskooppi aluset ja muutama muut by itu runoilla enimmäkseen varustetut.