by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 31. lokakuuta 2017

Niit pikku mutoksiii - mitä tässä meinannu


Siis noin kuukausi sit piti laitella tulesist pikku muutkosista, jotak tän kuukauden alusta sysäsin liikeelle. 

Ensinnäkin ihan tuon Postin takia postimaksu korottui, se on sen verran kui mitä itsekin siitä maksan... sinäsnä ei kiva uutinen, mut..

Toiseksi tää on nyt sit "kiva" tai "ei kiva"... eli saunahattujen hinnat kanssa päivitän, mites sen nyt sanois nätisti siis nää käsin huoutetut saunahattuni kun ovat olleet halvempia... niin siis joo ovat olleet.... ...  eli kaikki luovimon nettipuodissa valmiit 39 e ja 54 e hinnoilla olevat saavat pitää hintansa, mutta uudet sitten tulevat olemaan alk.54 e/hattu. Tilauksesta huovutettaviin tuli 15 e tilauslisä. No hyvä puoli on se että aika runsaasti viel näitä 39 e saunahattuja on tuol luovimon nettipuodissa eli nyt kannattaa olla vikkelä.

Kolmanneksi tässä kohti niin "kuukauden hullutushinta"-tuote jää marraskuun alussa pois. Ehkä jotian tulee tilalle tai sitten ei... annan sille ajatukselle aikaa syntyää kun on syntykseen...

Eli tässä nyt nää ensimmäiset pikku muutokset.... 

Mutta se ei ole muuttunut - by itu - käsityöt ovat edelleen Avainlipputuotteita.