by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 4. marraskuuta 2017

Satu saunahattu Vuoripirut nyt luovimon nettipuodissa


Suunnilleen tuon näköinn joukkio on nyt piruilemassa luovimon nettipuodissa. Vuoripiruhan on Ellivuoren Pirunvuoren pirusta ajatuksen saanut saunahattu mallini, ja he olivat Ellivuoren puodissa matkamuistopuodissa. Ellivuori komistuu ja uudistuu ja nyt oli puodin aika uudistumiseen, tosin sitä en tiedä kuin puodin silellä käy, ja palaavatko Vuoripirut takaisin Ellivuoreen vai ei se jää nähtäväkis. Mutta kiitos tähänastisesta. 

Mutta nyt voit ostaa omasi tuota verkkokaupastani vielä vahnaan hintaan, sillä uusien hinta tulee hivenen nousemaan. Jos olet nopea niin vielä ehtii Isänpäiväksi, se taitaa tarkoittaa sitä että viimeistään tiistaina pitäsi saada paketti sitten matkaan.