by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja by itun JoulutervehdysOlen perinteisesti muistanut jotain tahoa pienellä lahjoituksella perinteisten joulukorttien lähettämisen sijaan. Tänä Suomi 100 vuotta itsenäisyyden juhlavuotena ajattelin lahjoittaa reilun vuoden verran kotipaikkanani olleen Mouhijärven - Mouhijärven Sotaveteraaneille pienen summan.

Selvitin yhteishenkilön ja soitin hänelle kysyäkeni onko heillä tällaista lahjoitustiliä? Sai kuulla, että kyllä heillä tili on mutta ei erillistä "lahjoitustiliä". Siina jutellessamme kerroin aikaisemmista kohteistani, kuten viime vuonna pari lanka lähetystä eri Veteraaneille sukat-keräyksen neulojille. Todeten että en siinä vaiheessa ehtinyt itse osallistua itse neuloiseen vaikka sukiakin neulon. Tovin oli linjan päässä hiljaista ja sitten kuului että "sukat olis kyl kivat saada". He olivat tämän kamppanjan sukat saaneet mutta uusillekin pareille olisi käytöä. Kysyn montako heitä on ja sain vastaukseksi - viisi. 

Totesin että kyllä jos toivovat mielummin sukkia niin neulon heille sukat, kun kokohaarukkakin oli tiedossa. Epäilin että ehtisikö jouluksi, mutta sillä ei kuulemma ollut väliä. Mutta kyllä taitaa ehtiä, ja haluun että ehtii.

Vuosi takapein Veteraaneille sukat kampanja oli jäänyt mieltäni siinä mielessä harmittamaan etten ehtinyt itse neuloa vaikka lankalahjoituksella mukana olinkin. Ensin oli että ei ole aikaa ja sitten että en muiden mallien mukaan oikein tykkää. Sit otin iteni puhutteluun ja totesin ettei heiltäkään jotka rintamalle lähtivät kysytty ehditkö, haluatkako? Joten päätin heti joulutilausten jälkeen ottaa puikot ja neuloa ainakin yhden parin. Kun tämä aika koitti tulikin ilmoitus että tarvittava määrä on nyt saavutettu. Näin jäi ne sukat neulomaatta.

Nyt sitten Suomi 100 vuotta sukat näille viidelle Mouhijärveläiselle veteraaneille on tulossa. Lähes kaksi paria on valmiina. Seuraavat kolme vielä.

Kiitos 

2 kommenttia: