by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 30. joulukuuta 2017

Tammikuun 2018 hintamyrsky lähestyy kertoivat Malla-myssytTuossa noita muutama, juurikin tälläiseen pikkupakkaseen ja plussan puolelle vaihtelevaan keliin olevia Malla-myssyja, pipoja... olen ne käsin neulonut 100 % kotimaisesta lampaan villasta. Stop ny ei ne oo ähkylämpimii vaik suht paksuu lankaa onkin ne on just tosiaan edellä mainittuun keliin sopivii. Villahan on luonnonmateriaali ja hönkäilee sopivasti.

Niin siis Mallat kuiskivat et tammikuinen hintamyrsky tosiaan lähestyy, he uusina tulokkaina kuitenkin huomasivat ja ehtivät suojaan. Tosin pientä makua hintamyrskystä saivat - he ovat nyt luovimon nettipuodissa alta neljänkympin hintaisia tammikuun 2018 ajan. Siis kaikki valmiit ... käy kurkaa tuo pieonoinen tuuli lennätti heidät siihen etusivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti