by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 7. tammikuuta 2017

Yllätikö pakkaset - yllätä sinä seuraavat


Yllärin voit tehdä vaikka tuon kuvan setillä. Luovimon nettipuodista löytyvät. Lisäksi tuo Susanna-huopahattu Riekonriivaaja on oikeesti "ulosmeno" hintaan 39,00 e, Anneli-silkki-alpakka huivi Omenankukka ja Marko-poncho Unelma löytyy myös luovimon nettipuodista. Normihinta näille olisi 441,00 e, mutta nyt vain 390,00 e - ja hei näitä on vain yksi.

Ehdoton kestosuosikki - design by itu - Satu-saunahattu


1-2016

1-2015

4-2014
Vuodelta 2013 ei listausta ole jolloin ensimmäsiet Satu-saunahattu syntyivät, tosin jos silloin eräässä myyntitapahtumassa ostettiin pöytätyhjäksi Satu-saunahatuista.

2014 edellä olivat huovitetut huvit ja Susanna-huopahatut joihin silloin oli enempi painotuskin.