by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

design by itu - Marita-poncho Turkoosi


Tämä ihanasti laskeutuva Marita poncho laskutui juuri Luovimon nettipuodin hyllylle, siit tuo turoosi, mutta jossain vaiheessa myös Pinkki, Valkoinen ja Ruskea sinne ehkä tiensä löytävät jolle joku jo tilaa ennen sitä. Sillä sekin on nyt mahdollista.

Nämä Maritat ovat villa-allergisille sopivia sillä materiaali näissä on 80 % polyamidia ja loput 20 % polyakryylia. Kuten muutkin konttineuleponchoni niin näitäkin voi ainakin kahdella tapaa käyttää.