by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Huomiota herättävä otsikko - hmm eiku oletko muuten huomannut...... niin sitä olin kertomassa että luovimon nettipuodissa on nyt oma sivu tilattaville tuotteille - nimellä "by itu - toivetilaukset". 

Sietä löytyy Satu-saunahattu mallit - no osa sillä kaikkee en ole veilä kekinyt laittaa. Mutta siellä on myös yleinen "tilaa saunahattu" joka ajaa asiaa niin kauna kuin kaikki ehtii mukaan.

Itu- ja Kati-sukat ovat myös tupsahataneet takaisin, siis pääasaiassa tilattavina, mutta joitakin saattaa sitten löytyä vamiin "by itu toivehinnat - outlet" -sivulta. Siellä muute kannattaa poiketa muutenkin löytöjä tekemässä.

Persläpät siis pefletit ja jokunen poncho on myös tilauksesta. Ponchot niiltä osin joihin on ajatus valmiina odottamassa toteutumista. Eli jossain vaiheessa kun jnkin poncoista neulon, se poistuu toivetilauksista, koska niitä neulon vain yhden kutakin.

Mitäs tässä enempiä käy kurkkaamassa jos et oo jo... moi moi...