by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Huomiota herättävä otsikko - hmm eiku oletko muuten huomannut...... niin sitä olin kertomassa että luovimon nettipuodissa on nyt oma sivu tilattaville tuotteille - nimellä "by itu - toivetilaukset". 

Sietä löytyy Satu-saunahattu mallit - no osa sillä kaikkee en ole veilä kekinyt laittaa. Mutta siellä on myös yleinen "tilaa saunahattu" joka ajaa asiaa niin kauna kuin kaikki ehtii mukaan.

Itu- ja Kati-sukat ovat myös tupsahataneet takaisin, siis pääasaiassa tilattavina, mutta joitakin saattaa sitten löytyä vamiin "by itu toivehinnat - outlet" -sivulta. Siellä muute kannattaa poiketa muutenkin löytöjä tekemässä.

Persläpät siis pefletit ja jokunen poncho on myös tilauksesta. Ponchot niiltä osin joihin on ajatus valmiina odottamassa toteutumista. Eli jossain vaiheessa kun jnkin poncoista neulon, se poistuu toivetilauksista, koska niitä neulon vain yhden kutakin.

Mitäs tässä enempiä käy kurkkaamassa jos et oo jo... moi moi...