by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 9. helmikuuta 2017

Aidosti ja rehdisti....Itu ittehän siin kuvassa - pah ei ihan saunan, mutta suihkun jälkeen kylläkin, ja tästä aasinsiltaa pitkin kipitellen itse aiheeseen eli otsikkoon...

Mailiin tupsahti tänään:

"Tervehdys!

Voisimme tehdä yrityksestänne yrityshaastattelun (advertoriaalin)

Asuntomessuilla Mikkelissä julkaistavaan lehteen Rakenna, Remontoi &Sisusta asuntomessu extra 2017..."

Tos vieraskielinen suluissa oleva sana tarkoittaa "haastattelun näköistä mainosta".... piti ihan Googlettaaa....

En vastannut mitään. Teen tuotteeni niistä materiaaleista jotka ilmoitan, en materiaalesita jotka näyttää muulta kuin on, eli jos mainostan se saa näyttää mainokselta ja jos on lehtiartikkeli niin se on sitten lehtiartikkeli, piste.

Myös kohderyhmä, no niitten suhteen en ihan niin tiukkapiponen oo, mikä ettei raksamies päivänpäätteeks saunomaan mee ja saunahatun päähänsä laittaa. Mikä ettei, mutta olisin kyl oletettavaampaa että kysyttäisiin käsityötaphtuman lehtiseen ennemminkin. Mut ei toi tapahtuma sinänsä tätä karsinut vaan asenne ja hintakin, onhan tässä tullut helteellä myytyy pipoja, ponchoja ja huopahattujakin.


Saa ostaa - Luovimon nettipuodin hyllyille taasen tydennystä


Luovimon puodin hyllyn takaa löytyi Satu-saunahttu Pikkupeikko... oli piilosilla siellä ollut... siis Pikkupeikko on Vuorenkylänpeikon esiaste ja silloin pääsi karkuun tuo Pikkupeikko, mutta nyt on kesytettynä omalla nimellään. Saunahattu Vihta ja Vasta saivat sinisen verison ja Löylypoka Auterinen aistikkaan Huurteisen kanervan.


Taaperoidenkin sukkavalikoima kasvoi - ensisukista vähän varttuneimmillekin. Lisää kokovaihtehtoja tulossa kun kerkiää.