by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 11. helmikuuta 2017

Pipo päässä - by itu faceookiin ja äkkii...Itu on niin iloissaan uudesta länderipipostaan.. ja höpsö et aatteli laittaa 2 pipoa Luovimon nettipuodissa valmiina olevista Pertri-pipoista jakoon (arvo 49,00/pipo) kaikkien oman #pipopäässä kuvansa by itu facebook sivun julkaisun alle kommentteihin jakaneiden kesken eniten tykkäyksiä saaneelle kuvalle ja sit yhdelle arvonnassa voittaneelle. Tuloksia tutkailen ja arvon perjantaina 24.2.2017... face ei oo mukana. Valmiit pipot löytyy byitu.omaverkkokauppa.fi

Beduar's Ars Grati Artis - Alba - Petra-pipo by itu


No valmiiksihan tuo tuli, vaik sormenpää etuormessa alkoikin vähän muistutella siitä, että josko jotain muuta välillä.


Jalat näköjään uppoaa tuossa videopingotuksesa, ja näyttää enempikin parssonilta 😿, piti ihan tarkemmin katsoo et onko kaikki kierrokset mukana - oli joo ei enempää virheitä sitten tähän pipoon - niiden jo aiempien havaitsemieni lisäksi... no tulee omaan käytöön Absusta ku viel kyse. Oli muuten just just sopiva nimi: virallinen ja kutsumanimi pipon ympäri kulkemaan, no sinänsä tietenkin harmi etten sitä tassukuvioo päässyt sit tähän testaa.