by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 23. helmikuuta 2017

A A että - ihanko totta?


Edit. 2.3.2017
Kyllä soittaja oli ihan oikealla asialla, soitti tänään uudelleen. Kertoi että liikevaihdolla ei ole AA-luottokuokituksen tasolla rajoja vain että saiat on hoidettu ok. Kertoi myös että tietoja oli katsott niin ja niin monta kertaa. Totesin hänelle että syy voi olla myös se että olen hakenut taloushallintoalantöitä, ja ainakin itse tutkisin myös tämän vaihtoehdon. Uusia yhteistyökumaneita ei ole nyt ollut vireillä tai sen suuntaista, mutta asiat selviävät ajallaan.


Aamusella heräsin puhelimen soittoon: "Suomen Asiakastieto..." vai olikoha "Suomen Luottotieto" tai jotain.. se ja tämä hei... Onko tämä ja tämä puhelimessa? Sitten se jatku
Tiesitkö että eilen yrityksesi on noussut AA-luottoluokkaan. No en tiennyt... jotain jatko.. totesin et "nyt on vähän huono hetki ja lopetin puhelun."

Siispä googlettamaan... muutamalla AA-kaverilla oli tieto ja varmaan jostain kopioitu seuraavat kriteerit: "Vaatimuksena korkeaan AA-luottoluokkaan pääsemiselle on mm. hyvät talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. AA-luokituksen saaneilla yrityksillä luottoriski on hyvin pieni."

No... "hyvät taloudelliset tulosluvut"... mitenköhän ovat laskeneet kun on toiminimi ja liikevaihto hyvinkin alle 10 000 e/vuuosi...sivutoimisesta yrittämisetä, toki maksut ja verot toki ajallaan ei siinä mitään, mut jostain mieleni sopukoista muistelin et joitain tällasii tyhjän myyjii saattaa olla liikenteessä... Katsekin Suomen Asiakastieto sivuja... Chatista sit kysyin, siellä oltiin ihmeissään, kun kysyin että ovatko ulkoistaneet tällaisen sille ja sille yritykselle... joko ko. asiakaspalvelia ei tiennyt tai jotain... no laittoi että "soita asiakaspalveluumme"... laitoin että ei kiitos, ei maksa vaivaa - minua tuota asiaa selvittää ... mahdolliseti heidän nimelläänhän siinä ehkä koitettiin ratsastaa ja ehkä rahastaa... 

Että semmoista