by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

by itu - pikkukuviot - 1. kuvio Sydän


Tässä ensimmäinen pikkukuvio, nätä tulen jatkossa lisäilemään. Mitään kerran viikossa systeemii en ajatellu mutta löydät nämä pikkukuviot tuosta oikean reunan "Tunnisteet" valikosta nimellä "by itu - vinkit", siellä on mys muutakin pikkuvinkkiä.

Tämä sydänkuvio on ollut jo usemamassa Ystävänpäivä-pipossa jotia olen arponut. Kuvio on myös esiintynty muissa neuleissa. 

Tässä on siis kuvion kaavio, neulonta ohjeita en sen kummemmin tee, joten jos kuvion voi sitten itse halutessaan liittää neuleeseensa.


Kokeilin myös pienenä solmutekniikalla toteutetuun ryijyyn.. no kääntöpuolesta tuli kivempi.. tosin kuten näkyy homma vielä kesken eräinen.


 

 

Tuossa vuosien 2017 ja 2016 Ystävänpäivänä arvotut ♥ pipotKromfohrlander pipo - RUU - design by itu

Kromfohrlander pipo - design by itu