by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Helmikuu oli Pipokuu


Ylimmän kuva Petri-pipot lähtivät extempore-arvonnassa Espooseen ja Forsaan, alla olevista taasen puuvilla-akryyli proto Petra-pipo Koivunrunko pipo jäi Mouhjärvelle MLL-päiväkahvila vierailun yhteydessä pidetyssä arvonnassa. No perinteeksi kait jo kolmatta kertaa voinee sanoa - Ystävänpäivä pipo - arvonnassa Jurvaan. Onneksi olkoon vielä kaikille samoin kiitos osallistumisesta arvontaan.

 

Yllätyksekseni Pipot olivat TOP-1 myyntilistalla. Syy siihen oli Petra-pipo KROMFORLANDER. Synttärilahjaksi lähti Alban kasvattajalle pipo ja siitä se sit lähti. Alban tai kokopentueen kummitädille ja sitten mummon ja serkun omistajalle, ja jopa Saksaan asti. Ison veden tuoltapuolenkin kiinnostusta ovat nuo "länder-pipot" herättänet. Kyseisiä pipoja neuloessa syntyi ikäänkuin vahingossa "koiranpää pipo" jonka nimesin "Jeppe ja Jepen kaverit" - nimiseksi. Kyseinen pipo sopii useaampaan koirarotuun, mm. ketuterieriin josta nimi ystävni koiran mukaan nimensä saanutkin, Koko valmiina oleva pipo valikoimahan tietty löytyy luovimon nettipuodista.