by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Toivomus: Suomi 100 - Syöpä 0


Kuvanmukaiset Pinja-kesäpipot 100 % puuvillasta käsin neulotut matkasivat Turun Yliopiston Keskussairaalan Syöpäosasto TA4:n syöpää sairastavien pipoiksi. 

Jennin ilmoituksen löysin Facebook ystäväni sekä myös asiakkani sivuilta. Syöpä on vienyt ystäviä ja tuttuja, sekä myös onnkesi myös löytyy niitä jotka tämän sairauden ovat selätäneet.

Viime keväänä syöpä vei erittäin hyvän ystäväni, jota ikävä edelleen - ajattelin, että pakkaan pipot matkaan - niistä on tuolla varmaan enemmän iloa ja hyötya tuolla kuin varastoituna luovimossa ostajaansa odottamassa. 

Osuvasti sattumaa näin Suomi 100 vuotta juhlavuotena, että suurin osa olivat SUOMI-FIN pipoja.Paketin saatekirjeeseenkään en oikein keksinyt tsepaavia sanoja, en myöskään tähän - toivottavasti pipot kertovat sen puolestani.