by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Toivomus: Suomi 100 - Syöpä 0


Kuvanmukaiset Pinja-kesäpipot 100 % puuvillasta käsin neulotut matkasivat Turun Yliopiston Keskussairaalan Syöpäosasto TA4:n syöpää sairastavien pipoiksi. 

Jennin ilmoituksen löysin Facebook ystäväni sekä myös asiakkani sivuilta. Syöpä on vienyt ystäviä ja tuttuja, sekä myös onnkesi myös löytyy niitä jotka tämän sairauden ovat selätäneet.

Viime keväänä syöpä vei erittäin hyvän ystäväni, jota ikävä edelleen - ajattelin, että pakkaan pipot matkaan - niistä on tuolla varmaan enemmän iloa ja hyötya tuolla kuin varastoituna luovimossa ostajaansa odottamassa. 

Osuvasti sattumaa näin Suomi 100 vuotta juhlavuotena, että suurin osa olivat SUOMI-FIN pipoja.Paketin saatekirjeeseenkään en oikein keksinyt tsepaavia sanoja, en myöskään tähän - toivottavasti pipot kertovat sen puolestani.