by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Uuuh nyt on ensimmäiset uhkean muhkeat Tuuli- ja Tuukka-tuubihuivit tarjollaYllätin taas itsenikin kuinka monikäyttöisen tuotteen tein. Siis onhann näitä kotimaisia käsinneulottuja tuubihuiveja on olut aiemminkin nimellä Raija-tuubihuivi, Raijoja jatkossakin, mutta kuten noissa huovutetuissakin huiveissani alpakka- ja alpakkasilkkilangoista tehdy ovat omalla nimellään, siis nyt nämäkin.

Ensimäisä Tuuli-tuubihuivia lähdin neulomaan siskontytön valmistujaislahjaksi, mutta nimet näihin on nyt vähän kuin tuulesta temmattuja. Yleensä nimillä on yhtys tuotteen ensimmäiseen "syylliseen". Mutta nyt Oona-nimi oli käytössä. Siispä mikä nimet trimmaisi tuubihuivin kanssa... no Tuuli ja Tuukka. Tuuli-tuubihuivit siis sisältää blingblingiä ja Tuukat ei, muutoin ovat samanlaisia.

Tuossa alla "kuvatuubi" käyttövaihtoehdoista, saat keksii ite lisää kuinka kietoutuisti tuohon reiluun kahdenmetrin kehään. kevyt ja ilmava mutta silti lämmin. Pari ensimmäistä löytyy nyt luovimon nettipuodista.