by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Uuuh nyt on ensimmäiset uhkean muhkeat Tuuli- ja Tuukka-tuubihuivit tarjollaYllätin taas itsenikin kuinka monikäyttöisen tuotteen tein. Siis onhann näitä kotimaisia käsinneulottuja tuubihuiveja on olut aiemminkin nimellä Raija-tuubihuivi, Raijoja jatkossakin, mutta kuten noissa huovutetuissakin huiveissani alpakka- ja alpakkasilkkilangoista tehdy ovat omalla nimellään, siis nyt nämäkin.

Ensimäisä Tuuli-tuubihuivia lähdin neulomaan siskontytön valmistujaislahjaksi, mutta nimet näihin on nyt vähän kuin tuulesta temmattuja. Yleensä nimillä on yhtys tuotteen ensimmäiseen "syylliseen". Mutta nyt Oona-nimi oli käytössä. Siispä mikä nimet trimmaisi tuubihuivin kanssa... no Tuuli ja Tuukka. Tuuli-tuubihuivit siis sisältää blingblingiä ja Tuukat ei, muutoin ovat samanlaisia.

Tuossa alla "kuvatuubi" käyttövaihtoehdoista, saat keksii ite lisää kuinka kietoutuisti tuohon reiluun kahdenmetrin kehään. kevyt ja ilmava mutta silti lämmin. Pari ensimmäistä löytyy nyt luovimon nettipuodista.