by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Design by itu goes Sastamala-messut 20.-21.07 Vexve Areena


"Hyvän elämän Sastamala"-lehti löytyi eilen postilaatikossa ja sen takakannessa oli mainos ko. messuista. Vaikka periaatteessa olin päättänyt että marraskuiset Suomen Kädentaidot messut olisi ainoa messutapahtuma jonne menisin. Mut ei tainnu mennä puoltatuniakaan ton lehden saamisesta niin paikka oli varattu.

Päätös tuli tehtyä tosiaankin intiuution.. mikä lienekkään vallassa ja tuntui yhtä hyvältä kuin aikoinaan Vantaalta muutto Hartolaan ja niin ikään Hartolasta tänne Sastamalaan. 

Hivenen nyt muuttaa huovutus- ja neulontasuunnitelmii tai pikemminkin aikaistaa, mo voathan sitten valmiina marraskuuta varten nämä sydeemit jotak mielessä.

Jos haluut poiketa paikan päällä lisätietoa löytyy Facebookiin luomastamani tapahtumasta.
mun paikka on viis - tervetuloa sinne siin.