by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Länderi Alban kanssa "karkkikaupassa"


Absu pääsi retkelle mukaan kun käytiin Pesoselle kesäsandaalit asennuttamassa. Siin naapurissa on Eläintarvikeliike Huacaya. Tosin siin välissä käytiin viemäs talvisaapikkaat varastoon kun liike aukes vasta puoliltapäivin, mut just sopivasti ku tultiin takas.

Häijään Nesteen parkis oli myös noita Absun kauhuja rekkoja ja busseja. Täytyykin käydä siin kulmilla useammin vähän siedättämässä. Mut siis asiaan, kierreltiin siin liikettä ja Absu nuuski innoissaan hyllyjä.. sitten yhdeskohtaa oli niiiiin houkuttavat tuoksut et piti nousta kahdelle tassulle ja lähes tanssii ympyrää. 

No siel oli neljä laatikkoa, yhdes oli siankorvia, toisessa sian sorkkia, neljännessä ruokatorvii.. jaa kolmas jäi väliin no jotain siiäkin oli. Nostin vuorotellen tuotteen laatikosta. Siankorvalle Absu istu ja sanoi terävän HAU, seuraavalle sitten kävikin maahan, kolmas laatikko vai olio se sit toinen.. no se ei juurikaan aiheuttanut kiinnostusta kummempaa... ruokatorvet taasen "käskivät" maahan. Siis joskus opettanut "mitä teet että saat" ja silloin oikee teko on ollut maahan meneminen, eli sillä sitten mittailin mieliteon määrää.

No nämä kaksi herkkua uudelleen yhtäaikaa, sorkka sai huomion, ja kun se oli pussissa niin Absu oli sitä mieltä että se toinenkin. No siis se toinenkin. Kun valinnat oli tehty Absu otti lungisti siin ku emäntä viel höpötti myyjän kanssa. Kuunteli muista liikkeistä tulevaa ääntä ja kävi lopulta potkölleen kuin olisi voinut jäädä ko. paikkaan pidemmäksikin aikaa.