by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Länderi Alban kanssa "karkkikaupassa"


Absu pääsi retkelle mukaan kun käytiin Pesoselle kesäsandaalit asennuttamassa. Siin naapurissa on Eläintarvikeliike Huacaya. Tosin siin välissä käytiin viemäs talvisaapikkaat varastoon kun liike aukes vasta puoliltapäivin, mut just sopivasti ku tultiin takas.

Häijään Nesteen parkis oli myös noita Absun kauhuja rekkoja ja busseja. Täytyykin käydä siin kulmilla useammin vähän siedättämässä. Mut siis asiaan, kierreltiin siin liikettä ja Absu nuuski innoissaan hyllyjä.. sitten yhdeskohtaa oli niiiiin houkuttavat tuoksut et piti nousta kahdelle tassulle ja lähes tanssii ympyrää. 

No siel oli neljä laatikkoa, yhdes oli siankorvia, toisessa sian sorkkia, neljännessä ruokatorvii.. jaa kolmas jäi väliin no jotain siiäkin oli. Nostin vuorotellen tuotteen laatikosta. Siankorvalle Absu istu ja sanoi terävän HAU, seuraavalle sitten kävikin maahan, kolmas laatikko vai olio se sit toinen.. no se ei juurikaan aiheuttanut kiinnostusta kummempaa... ruokatorvet taasen "käskivät" maahan. Siis joskus opettanut "mitä teet että saat" ja silloin oikee teko on ollut maahan meneminen, eli sillä sitten mittailin mieliteon määrää.

No nämä kaksi herkkua uudelleen yhtäaikaa, sorkka sai huomion, ja kun se oli pussissa niin Absu oli sitä mieltä että se toinenkin. No siis se toinenkin. Kun valinnat oli tehty Absu otti lungisti siin ku emäntä viel höpötti myyjän kanssa. Kuunteli muista liikkeistä tulevaa ääntä ja kävi lopulta potkölleen kuin olisi voinut jäädä ko. paikkaan pidemmäksikin aikaa.