by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 13. huhtikuuta 2017

Päätäsärkee.. .liikaa ideoita....


Sastamala-messut ovat reilun kuukauden pääsät ja siellä painopiste "kattaus kaikkeen asumiseen ja vapaa-aikaan", joten takaraivossani uinuneet ideat on nyt herätetty vähän väkisin hereille ja toteutukseen. Ja nyt ne peijoonit ovat alkaneet lisääntymään.. siis ne ideat ja ajatukset... sen verran suurella volyymillä että takaraivoo jomottaa.... no Pertti-persläpät ovat jo olleetkin tovin työnalla. Ylläolevasta kuvasta voit katsoo  kuin ihanan paksu istuinalunen on, lämmin ja pehmeä sekä moneen mukana kulkeva kaikkeen istumiseen sopiva.  


Perttu-persläppähän on Vihta Vetreänä entuudestaan tuttu ja nyt myös vaihtoehtoja tulossa jotka eivät niin sido "maisemaan". Myös toivottavasti sellaisia joita raaskii käyttää, kun ovat liian hienona pitäneet... mutta niistä sitten myöhemmin lisää...