by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Ritva-säärystimet - joogasukat Polkka


Siinä he ovat toistaiseksi viimoiset Polkat. Eli kierrätteän päättelylangoista käsin neulotut joogasukat tai säärystimet, miten kukin heit kutsua haluaa. Uniikkia persoonallisuutta rakastavalle.

Seuraavaavai saa tovin odottaa sillä päättelylankoja on tällähetkellä ehkä noin puoleenvarteen asti. Nyt ei kannata missata tilausuutta saada omat, etenkin kun voit vilä tällähetkellä valita noiden kolmen väliltä. Löytyvät tietty luovimon nettipuodista.