by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 6. toukokuuta 2017

Kata kauniisti - Taina tabletti - pefletti vaiko pohjallinen


Ensimmäiset Taina-tabletit ovat vihdoin viimein luovimon nettipuodissa. Tainat siis myydään kahden kappaleen settinä. Tainoja voi myös käyttää Perttu-persläppien tapaan kaikkeen istumiseen, mutta niistä voi leikata myös pohjalliset kenkiin. 100 % kotimaista villaa. Käsin huovutettuja.

Kata siis kauniisti, persoonalliseti, kotimaisesti ja moneen muuhunkit käyvällä Taina-tabletilla.


Kesä tulos - eikun ulos - istumaan - Pertti pefletti mukaan vaan


Siis oikeesti nimihän on Pertti-persläppä, mutta otsakeeseen laitoin pefletti siltä varalta jos saan päähäni mainostaa fb-ssä. Siel on kiroilu kuulkaas kielletty. Toki meni vähän aikaa et kekkasin et Persläppä onkin kirosana niinku tuo Perspektiivi joka tuohon kuvaankin muodostuu Satu saunahattu Linnankummituksen kera. 

No mutta nyt on kaikki Pertit luovimon nettipuodissa tyrkyllä. On Vihreätä ja värikästä roihua, Auringonlaskuja, Sireeniä, Rantakallioata ja Syyskyttääjä sekä Aamu rannalla. Kaksi viimeistä on ihan ainuita lajiaan, muita sit kolmen tai neljän settinä, mutta kappaleittain myynnissä.

Siis vahinkohan tuo Pertti oli. Sehän synty kun toi Mari poncho pääkallo oli työn alla, kun luonnon värinen kutistukin enempi kuin värjätty Mut se yksilö on ollu mul autossa penkinlämmittäjän virkaa tekemässä. On autos penkinlämmitin, mut tuo toimii lähes heti ja heti jos viittii raahata sitä mukanaan sisälle. On se kuitenkin 100 % kotimaista villaa ja paksuudeltaan sen puolisentii mist takas heijastaa sun pakaralihasten lämpöö istuessa.

Mut siis senhän voi toki laittaa terassinpenkille - eikä haittaa jos unohtuu sateeseen. Kuivata ja taas on käyttökelpoinen. Värit toki auringos voi haalistuu, mut muutoin toimii ja pelittää.

Retkellä, kesäteatterissa, kasvimaalla polvien alla, pulkassa... voi kuinka on käyttömahdollisuuksii.. niin ja Absukin tykkää makuualstana.