by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Poncho kelit jatkuu ja jatkuu


Itselläni oli viikko sitten omani käytössä ihan sen takii ku oli keli sellainen et onneksi oli onni omistaa Mari-poncho. Siitä piti viel nostaa kaulus tuulensuojaksi, eikä voinu ku itteään kiittää.

Eilen sitten sain kuvan kaltaisen Mari-poncho omistajalta ihanaa palautetta <3 Oli niin tyytyväinen kuin käytännöllinen ja lämmin eilisenä tuulisena kevät päivänä tämä hänen Marinsa oli.

Ponchon ole käsin neulonut ja koneessa huovuttanut kotimaiseta lampaanvillasta. sen vahvuus on n. puolisenttiä, jonka takia uuden karhea tuntuu peltihaarniskalta, Käytössä se kuitenin muotoutuu ja lämmittää käyttäjäänsä. Ja mikä parasta käyttökelpoinen lähes ympäri vuoden... ja jos kelit tällasina pysyy ni läpi vuoden - päätät vain mitä kelin mukaan alle t-paita vai talvitamineet.

Näitä viel on luovimon nettipuodissa saatavilla.