by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Poncho kelit jatkuu ja jatkuu


Itselläni oli viikko sitten omani käytössä ihan sen takii ku oli keli sellainen et onneksi oli onni omistaa Mari-poncho. Siitä piti viel nostaa kaulus tuulensuojaksi, eikä voinu ku itteään kiittää.

Eilen sitten sain kuvan kaltaisen Mari-poncho omistajalta ihanaa palautetta <3 Oli niin tyytyväinen kuin käytännöllinen ja lämmin eilisenä tuulisena kevät päivänä tämä hänen Marinsa oli.

Ponchon ole käsin neulonut ja koneessa huovuttanut kotimaiseta lampaanvillasta. sen vahvuus on n. puolisenttiä, jonka takia uuden karhea tuntuu peltihaarniskalta, Käytössä se kuitenin muotoutuu ja lämmittää käyttäjäänsä. Ja mikä parasta käyttökelpoinen lähes ympäri vuoden... ja jos kelit tällasina pysyy ni läpi vuoden - päätät vain mitä kelin mukaan alle t-paita vai talvitamineet.

Näitä viel on luovimon nettipuodissa saatavilla.