by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 27. toukokuuta 2017

Hyvää nimipivää Ritva-säärystimet


Kuvassa etualalla Ritva-srystimet Jenkka Suomi 2017 sininen ja turkoosi - Suomi 100 vuotta teemalla kuten taustalla olevat Satu-saunahattu Paljusammakotkin.

Kyseiset tuotteet löytyvät luovimon nettipuodista.

Noin viikon uutiset - Auto, Alba ja Asunto = kolme Aata


Niin olihan viikko sitten Sastamala-messut, mut niist sit oma koosteensa. Tämäkin on hyvin pintaraapaisu.

Auto: Eli kun olin käynyt laittamassa messupaikkani kuntoon kävin lähiaupassa ja kulkupelinen Pesonen ei sit inahtanutkaan... no loppupeleissä kiitos naapuruston ja parkkipaikalla olleiden Pesonen tuupattiin käyntiin ja iltasella veljen toimesta johtojen "tiivistäminen" tuotti sen että kiukuttelut Pesoselta loppu ainkain toistaiseksi siihen.

Alba: Tiistai-iltalenkistä tuli painajainen joka onneksi päättyi hyvin. Albalta tuskin karvakaan katkesi ja koiruus itse omastamielestään teki saavutuksen. Eli möykkäsi ohimenevälle tyhjälle tukkirekalle ja jollain ilveeellä puolivapauttavan jota kaupataan puolikuristavanapanatana, sai päänsä sieltä pois ja vapaaksi juoksemaan rekan perään. Onneksi loppuhyvin kaikki hyvin... ehkä jossain kohti emännän näkemyksen mukainen kirjoitus kun tilanteesta toivun.

Asunto: Olin takapihan naapuriväliaidasta leikellyt muutman kuolleen oksan ja päätin että vien ne tuonne lähistölle niille tarkoitettuun paikkaan. No takapihalle ja ovi kiinni (ei oo lukko pesää, eli pihalta ei saa avattua) no eipä mitään onhan mul avain taskussa. Vein risut ja etupihalla jäin viel kitkee seinänvierustoja. Sit totesin et vois mennä aamupalalle. Avain lukkoon ja.... lenkin jälkeen olin laittanut turvaketjun... joo... no kiitos veljelle ja kaverille pääsin sisälle ja taas on paikat lukitusta vaille kunnossa. 

Että tällainen AAA-viikko.... onneksi kaikesta oikeastaan säikähdyksellä selitty...