by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 27. toukokuuta 2017

Hyvää nimipivää Ritva-säärystimet


Kuvassa etualalla Ritva-srystimet Jenkka Suomi 2017 sininen ja turkoosi - Suomi 100 vuotta teemalla kuten taustalla olevat Satu-saunahattu Paljusammakotkin.

Kyseiset tuotteet löytyvät luovimon nettipuodista.

Noin viikon uutiset - Auto, Alba ja Asunto = kolme Aata


Niin olihan viikko sitten Sastamala-messut, mut niist sit oma koosteensa. Tämäkin on hyvin pintaraapaisu.

Auto: Eli kun olin käynyt laittamassa messupaikkani kuntoon kävin lähiaupassa ja kulkupelinen Pesonen ei sit inahtanutkaan... no loppupeleissä kiitos naapuruston ja parkkipaikalla olleiden Pesonen tuupattiin käyntiin ja iltasella veljen toimesta johtojen "tiivistäminen" tuotti sen että kiukuttelut Pesoselta loppu ainkain toistaiseksi siihen.

Alba: Tiistai-iltalenkistä tuli painajainen joka onneksi päättyi hyvin. Albalta tuskin karvakaan katkesi ja koiruus itse omastamielestään teki saavutuksen. Eli möykkäsi ohimenevälle tyhjälle tukkirekalle ja jollain ilveeellä puolivapauttavan jota kaupataan puolikuristavanapanatana, sai päänsä sieltä pois ja vapaaksi juoksemaan rekan perään. Onneksi loppuhyvin kaikki hyvin... ehkä jossain kohti emännän näkemyksen mukainen kirjoitus kun tilanteesta toivun.

Asunto: Olin takapihan naapuriväliaidasta leikellyt muutman kuolleen oksan ja päätin että vien ne tuonne lähistölle niille tarkoitettuun paikkaan. No takapihalle ja ovi kiinni (ei oo lukko pesää, eli pihalta ei saa avattua) no eipä mitään onhan mul avain taskussa. Vein risut ja etupihalla jäin viel kitkee seinänvierustoja. Sit totesin et vois mennä aamupalalle. Avain lukkoon ja.... lenkin jälkeen olin laittanut turvaketjun... joo... no kiitos veljelle ja kaverille pääsin sisälle ja taas on paikat lukitusta vaille kunnossa. 

Että tällainen AAA-viikko.... onneksi kaikesta oikeastaan säikähdyksellä selitty...