by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Satu saunahattu Vuoripiru - nyt Ellivuori Resort matkamuistomyymälästä


Siel ne Ellivuori Resortin (Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala) matkamuistomyymälän hyllyila piruilevat ja tuijottelavat mahdollista "pirunmoista saunojaa", tai avantouimarii taikka .. juu kylpytynnyrissä nautiskelijaa.


Ennen lähtö vielä pihalle kokoontumaan. Taustalla myös Sauli-saunaahttu Vuoripiru Mustapippuri joka on alakanvillasta huovutettu ja jäi luovimon nettipuotiin omia piruiuja tekemään.
Vaikka Vuoripirut piruja ovatkin niin heillä on sydön paikallaan, omalla paikallaan - hännän päässä - nuoremman polven edustajilla vieläpä "lettihännän" päässä. Satu-saunahattu Vuoripirunakin saattaa luovimon nettipuotiin tupsahtaa jossain kphtaa, mutta nyt hätäsimmeille ne löytyy Pirunvuoren kupeesta Elivuoresta.