by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Satu saunahattu Vuoripiru - nyt Ellivuori Resort matkamuistomyymälästä


Siel ne Ellivuori Resortin (Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala) matkamuistomyymälän hyllyila piruilevat ja tuijottelavat mahdollista "pirunmoista saunojaa", tai avantouimarii taikka .. juu kylpytynnyrissä nautiskelijaa.


Ennen lähtö vielä pihalle kokoontumaan. Taustalla myös Sauli-saunaahttu Vuoripiru Mustapippuri joka on alakanvillasta huovutettu ja jäi luovimon nettipuotiin omia piruiuja tekemään.
Vaikka Vuoripirut piruja ovatkin niin heillä on sydön paikallaan, omalla paikallaan - hännän päässä - nuoremman polven edustajilla vieläpä "lettihännän" päässä. Satu-saunahattu Vuoripirunakin saattaa luovimon nettipuotiin tupsahtaa jossain kphtaa, mutta nyt hätäsimmeille ne löytyy Pirunvuoren kupeesta Elivuoresta.