by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 1. heinäkuuta 2017

Heinäkuun Hellejuttu - Sari poncho Helle - hinta pakkasella


Sehän on juurikin kesä helteimillään tai ainaksin lähes. Niin siis täällä Mouhjävel paistaa aurinko miltei siniseltätaivaalta ja no niit eilisen tuulenpuuskii on jäänyt tonne puskiin viel vähän pyörii.. mut yli kahdenkymmenen sentään plussalla.

Mut jo viluttaa niin tää Sari-poncho on aiva mahti kaveri ainaski illalla ku vähän viilenee. Lisäksi sisällä vetosis toimistotiloissa toimii myös. Kokonsa puolesta kun käsille jää tilaa työskennellä. Ponchonhan voi pukee ainaskin kahdella tapaa ja napit on avattavissa ja suljettavissa. Tuol luovimon nettipuodissa nyt Heinäkuun hellejuttuna on se että hinnasta on napsattu kuusikymppii pois. Siis yksi ja uniikki kappale eli vain olemalla nopea tää on sun.