by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Satu saunahattu Vuoripiru - nyt myös luovimon netipuodissaNämähän ovat jo "piruilleet" tovin Ellivuori Resortin puodissa, mutta jokunen on nyt myös luovimon nettipuodissa ja sillä myös mahdollisuus tilauksesta.

Värivaihtoehtoja on valmiina ihmeteltävänä seuraavat:
Chili
Chilipippuri
Katajanmarja
   
Punajuuri

Rosepippuri

Sitruunapippuri
Mustapippuri (tää on Alpakanvillasta, mut lmpaanvillasta myösonnistuu)

Tyrnimarja
Tulossa myös mm.: Porkkana, Sitruuna, Gini, Valkopippuri, Vadelma.....

Kun kädet päättää - osa 2


Ensimmäinen osa julkaistu kokolailla kuukausi sitten. Kädet päättää on nyt joutuut uudelleen tarkasteluun. Noin kaksi viikkoa siiten päättyi "orjatyö" (3 kk jakso) paikassa jossa noin kerta viikkoon kuuden tunnin rupeama. No siellä toimistohommia mutta ei toimistossa vaan "pikanettipisteenomaisessa" työpisteessä ja työpöytänä toisaalla neuvotelupöytä neuvottelutuoli malleineen. Tosin tilanteen sallisessa haalin pyrstöni alle toimistotuolin joka itseasiassa oli oikein hyvä. 

Lisäksi oli myös epätietoisuus tämän "orjatyön pakkojatkosta". Joko asianomaiset sitä eivät tienneet tai haluneet kertoa aiheutti kyllä harteille ja mielelle tummaa taakkaa. Sen lisäkis että kädet alkoivat oireilemaan. Kaikkihan varmaan tietää mitä on elellä epättoisuudessa - etenkin negatiivisessa epätietoisuudessa.

No päivää ennen kyseisen jakson päättymistä sain tietää että toistaiseksi tämä oli tässä. Se oli perjantai, eli vielä maanantai olisi "pakkopullaa". No viikonloppuna olin täynnä virtaa, yllätyin itsekin kuinka tarmokas olin. Toki siivonnut, neulonut ja huovuttanukin, mutta ihan eri fiiliksellä.

Nyt siis pariviikkoa päättymisestä olen myös havainnut, että mun sormet tomii huomattavasti paremmin. Eilen jopa olivat lähes kivuttomat, pikkasen pikkurillit ilmoittelvat kun koukistaa. Aamulla herään särkmättömiin käsiin, ja se että muukin poweri on palannut. Nyt on viikonloppuna pesty ikkunoita, pyykkiä ja astioita. Kitektty ja ties mitä.

Lääkärissäkin kävin näiden juttuloitten takia, ja ainakaan verikokeen ja röngenin puolelta ei reumaan viittaavaa. Jännetuppi sai epäilynsyyt niskaan. No olihan mun kädet kylmänä niiden "orjatyöpäivien" jälkeen. Eipäilys siis sai jäädä odottamaan jos oireet pahenntuu.

No tän episodin aikana yhdestä lääkäristä sitten palautetta - potilaskertomus täynnä virheitä mutta lisäksi kaksi toimenpidettä joiden tulokseksi hän oli kirjannut "normaali" tutkimatta edes. Sitten oli myös pieni mahdollusuus työlistyä tuolla taloushallinnon - toimistotyön puolella jonne koulutus. Mutta kun rehellisenä tyyppinä kerroin, että tilane tällähetkellä käsilläni on se, että en tiedä kuin kädet toimii. Tosin siin ei sit tullun mieleen että oonhan mä kotona koneella ja neulon, et tiukka syyllisyysepäily on ollut nuo epäergoniset työpisteet. Eihä mulla kotona ole mitään vimpan päälle, mutta muutoin oikea-asentoiset työasennot. 

Ja olihan pientä oireiluu ennen tätä, mut ei ollenkaan tuossa mittakaavassa. Joutui ihan mitiskeemään, että milloin olisi ekoja havaintoja... sen verran vähäistä. Mutta en oikein usko että tää traivi tulee pelkästä kipujen katoamissta, vaan myös siitä että ainakin hetkseki tuo epätietoisuuden mystinen verho on poissa. 

Moni on varmaan kuullut lauseen "elämää virtahevon kanssa", joillekin se voi olla ihan koettukin, he tietvät miltä tää jakso on sitten tununut. Itsellä on virtahevosta kokemusta niin juomisen kuin narsismin kautta ja ihan muutamina päivinä on tullut mieleen tää saminen fiilis kun kyseisistä hevoista olin päässyt eroon. En taroita tuolla että "orjapaikassa" olis ollut tuota, itseasiassa siellä oli ihan mukavat kaverit ja ilmapiiri, Tarkoitan sitä epätietoisuutta ja uhkakuvia - mitä mahdollinen jatko mukanaan tuo. Mut nyt ei sitä murehdita on nääs virtaa ku pienes kylässä.

Hyvää nimipäivää Mari poncho - design by itu

   

   

Luovimon nettipuodista vapaat Mari-ponchot