by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Ellivuoren kesäteatterissa - Sata lasissa - katsomossa koettunaTämä ei sisällä juonipaljastuksia muuta kuin sen, että siinä oli jotain uutta, vanhaa, sinistä ja lainattua ;) Siis keli oli kaunis kuin morsian. Jos haluut tietää tarkemmin käy katsomassa. (tai lue loppuun, ehkä siellä jotain vähän enemmän). Lippuja mm. Ellivuoresta tuntii ennen näytöstä jonka alkua sitten odotellessa voit piipahtaa Puodissa vaikka Satu-saunahattu Vuoripiru ostoksilla. 


Lippu ostettuna. Oma paikka numeroni oli ok mutta pientä hämminkiä oli joillakin paikkojen ja lippujen yhteneväisyydessä, mutta se ei menoa haitannut olihan kesä kauneimmillaan, siis kelit kohdillaan.Siellä se on rannassa kesäteatteri Peurahuoneen vieressä ja elämysradan tuntumassa, tai mikä lie sen nimi nyt virallisesti olikaan.. mut hauskaa näytti olevan niillä jota vaijeriliulla vetten yli kiiti.


Pertti-persläppä pääsi testiin ja suoriutui ihan 100-lasissa. Aurinko oli kivipenkit kyllä lämmittäneet mutta hyvin pehmusti. Toki kesäteatterin puolestakin pehmukkeita löytyi niitä haluaville.


No mutta mikäs se siinä... itu itte ... ja kesähattu... eiku...no siis kesäteatterihan on katettu.. tai oli... viime viikon myrsky saapui 100-lasissa ja vei kangas katteen mukanaan. Uusi oli vielä tuloillaan joten. Mutta kun olin tietoinen vain siitä että katettu ja myös aiemmin nähnyt, että näin oli, niin lähtiessä kyllä lippistäni vilkaisin, mutta jäi sitten "varuiski" mukaan ottamatta. varuksi kyllä matkassa oli Sari poncho, aatelin että jos on varjossa viileetä saisi somasti hartioille.. no otin siis ennemmin sen riskin, että hartiat palaa auringossa kuin auringonpistoksen. No en oo herkkä palamaa ja auringonpistoksesta kokemusta eli ei siin tarvinnut arpoa.

Esitys alkoi ja tempasi mukavasti mukaansa. Roolit, kerronnat ja näyttelijät olivat kyllä.. niin hyvin toimivat kuin vain voi. Myös se, että ympäristössä teatterin ulkopuolella tapahtui osattiin ottaa näytelmään mukaan, eli tavallaan häiriöstä tehtiin osa näytelmää. Näyttelijä kaartiin en ollut tehnyt taustatukimusta ennen esitystä ja hyvä niin, ettei aiemmat roolit olisivat antaneet odotuttaa.. tosin tarina ja esitys vei kyl mukaansa ettei siin varmaan olis vanhat jutut tulleet mieleen. Ripsarini oli huono juttu - siis vesi pestävä - pelkäsin et naurunkyyneeet liuottaa osan pois. Siis kiitos Sydämenpalo loistavasta esityksestä 💖