by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

maanantai 10. heinäkuuta 2017

1. työpäivä - joten varaa joululahjasi ajoissa


Niin se risukasa paistoi aurinkoonkin... tai siis.. no joka tapauksessa jos suunnitelma pitää niin ainakin tämän vuoden loppuun koulutukseni ja työkokemukseni "siviilipuolella" ovat valjastettu sen 37,5 h viikko. 

Tämä tarkoittaa etenkin huovutus puolella sitä, että siihen jää nyt huomattavasti vähemmän aikaa, neulomisiin ei silleen vaikuta kun se muutenkin on ollut enempi kello 16 jälkeen tapahtuvaa toimintaa. 

Joten jos suunnittelet antavasi ihanaisen design by itu Satu-saunahatun joululahjaksi hänelle josta välität, ole ajoissa liikenteessä. Toki luovimon nettipuodissa on valmiitakin, ainaskin vielä.