by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

maanantai 10. heinäkuuta 2017

1. työpäivä - joten varaa joululahjasi ajoissa


Niin se risukasa paistoi aurinkoonkin... tai siis.. no joka tapauksessa jos suunnitelma pitää niin ainakin tämän vuoden loppuun koulutukseni ja työkokemukseni "siviilipuolella" ovat valjastettu sen 37,5 h viikko. 

Tämä tarkoittaa etenkin huovutus puolella sitä, että siihen jää nyt huomattavasti vähemmän aikaa, neulomisiin ei silleen vaikuta kun se muutenkin on ollut enempi kello 16 jälkeen tapahtuvaa toimintaa. 

Joten jos suunnittelet antavasi ihanaisen design by itu Satu-saunahatun joululahjaksi hänelle josta välität, ole ajoissa liikenteessä. Toki luovimon nettipuodissa on valmiitakin, ainaskin vielä.