by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Hyvää nimipäivää Sari poncho - design by itu


Kuvassa viimoisin Sari poncho jossa teemana Suomi 100 vuotta värit. Tämä tummansini-valkoinen (blingbling osissa hiven mustaa), mutta myös sinivalkoinen ja turkoosi-luonnonvalkoinen on luovimosta mailmaan syntynyt. 

 

Toki muitakin värejä on valmiina ja luovimon lankalaatikossa oottelee, mm. punainen, musta, kulta, valkoinen, luonnonvalkoinen, harmaata vaalempaa ja tummaa, metsikönvihreää. Siis valmiit voit käydä tsekkaamassa luovimon nettipuodista.

 

Ps. jä älä unohda Heinäkuun Hellejuttua - hintapakkasella Sari-poncho Hellettä, nettipuodista löydät hänetkin.