by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Pirunvuoren valtaus - osa 1 (4)


Tänä ihanaisena kesänä kun lämpö ei juurikaan ole hellinnyt valitsin viime viikon keskiviikon (19. heinäkuuta) Pirunvuoren valtauspäiväksi, se päivä oli ennustettu viikon viileimmäksi, ja se oli hyvä.

Työpäivän päätyttyä, reppuun ... ei,  ei eväitä tälläkertaa vaan Satu saunahattuja Pikkupeikko, Linnankummitukset ja tietenkin Vuoripirut. Oli ajatus kuvata saunahatut "kotioloissaan".

Keli oli juuri sopivasti sit mitä oli luvattukin. Ennen kiipeämistä poikkesin pika pikaa katsastamassa Satu saunahattu Vuoripiru-tilanteen matkamuistomyymälässä - kaikki oli tallella - no kyllä joku vielä kekkaa et selasen kannattaa matkaansa mukaan ostaa.

Ei ihan yksin tarvinnut reittiä kavuta, mutta sopivasti sai omisskain oloissa Alban kanssa reittiä matakta. Alballa oli paljon lukemattomia "tekstareita" ja "maileja". Joten aina silloin tällöin annoin hänen niihin tutustua ja "vastailla":

Kivasti oli kyltit ja opasteet ja kertomukset alueesta. Valkohätäpeurasta mm. kuten kuvssa on. Sen verran matkan loppuun täytyy tuon takia loikata, sillä kaksi "bambia" oli loikkia tielle kun lähdimme kotio päin ajelemaan. Mutta onneksi tajusivat kääntyä takaisin metsikköön.

Tässä siis alkumetrit matkastamme... jatkoa tulossa ... pysy "kanavalla":