by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Onnea Absukainen 18 kkAlba tänään puolentoistavuotta vanha eli nuortenluokan uros.

Onnea Alba - Absu - Absutiini - Absukainen jne 💗


Pirunvuoren valtaus - osa 2 (4)


Tämä oli onnenkantamoinen, siinä mielessä että Satu saunahattu Pikkupeikko oli matkassa muuten vaan, tai tavallaan hän halus mukaan jos vaikka muuama kuva hänestäkin. Tälläisestä Peikkometsästä reitinvarrella en tiennyt ollenkaan. Joten siis Pikkupeikko Mämmi repusta pois ja poseeraamaan. Tää oli aika matkan alussa ja kuvaus tukion saimme Absun kanssa viettää rauhassa muilta kulkioilta.


Olin jo ehtinyt laittaa Pikkupeikon takaisin reppuun kun muutaman askelman päästä löytyikin tällainen juttu.

Pikkupeikkohan on ensimmäinen versio Vuorenkylänpeikosta. Vuorenkylänpeikko on Hartolan Vuorenkylässä sijaitsevan laskettelukeskus Purnun "peikko". Sieltä on ajatus lähtenyt. Mutta Pikkupeikko totesi tulleensa kotiin. Tosin en häntä tuonne yksin jättänyt, en jättänyt laisinkaan, laitoin reppuun ja hän matkasi mukana rinnettä ylöspäin.

Sitten olikin tovi ihanaista metsää kulkureitin molemminpuolin ja edellisessä postauksessa mainitsemiani opastauluja. 

Vähän ennen Kivilinnaa oli rakenteilla joku uusi juttu, mutta täytyy poiketa siellä sitten myöhemmin. Tässä kohti rollaattori/lastenrattaat oli laittettava parkkiin.. ai niin eihän meil ollut kumpaakaan, no mutta tuosta reitti Kivilinnalle ja Pirunvuorelle muuttui vain jalankuljettavaksi. Kivilinna ohitettiin, palaamme siihen sitten paluu matkalla, joten taasen kiitos seurasta, jatketaan matkaa seuraavassa postauksessa.