by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kansainvälistä kaunetta Absun malliin


Mistä on heinäkuun 2017 viimeinen lauantai tehty. No matkasta Porin raviradalle kansainväliseen koiraäyttelyyn Absun kanssa. Matkaan lähdettiin siinä vartii vaille yhdeksän tai jotian... mut perillä oltiin puoli kymmenen aikaan. Ravitie ensin lenkkeillen, ja sitten roudaten ittemme näyttelypaikalle. Kevytboxi kehän laidalle pystyyn ja "tilanteen haltuun ottaminen".

Siinähän sitä sitte kehän alkua odotellen, suunnillee aikataulussa, mutta mikä parasta kehäsihteerillä kantava ääni joten tiesi missä mennään.


Vähän ennen arvoselua paikalle tuli lähes 6 kk vanha "turisti länderi" Heta. Totesin et tutustutaan kun ollaan ekaksi käyty kehäs ettei Absu ihan riettaannu - ja näin tehtiin. Albusta tää oli kyl paras palkinto - leikkiä saman rotuisen kaa.

Niin kuten ylimmästä kuvasta käy ilmi niin Absu oli ROP ja sai toisen sertinsä ja ekan Cacibin. Cacibi oli Beduar´s A-pentueen kolmas. 

Heta-länderin poppoon kanssa kävimme kurkistamassa karhua... mekaanista sellaista. Absu ei oikeastaan noteerannut kun oli näitä koirakaverita siinä. 


Karhun kanssa aitaukseen olis päässyt 30 eurolla, noin 5 minuutiksi tai no aika jäi vähän hakuseen, mutta tuolla sai kokemuksen karhun kohtaamisesta ja kirjallisen arvion koiran käytöksestä. Toisaalta olisi ollut jään katsoo kuin Absu olis käyttäytyny. Mut joku toinen kerta sitte jos.

No koska kesäinen keli oli suht sopiva, niin päätettiin jäädä treenaa ryhmäkehäänkin. Eli ihan vaan istuskeltiin ja ooteltiin useampi tunti. Toki kytiin hakee nuo pokaalita ja vähän talsimassa siinä näyttelyalueella. 

Kävin ostamassa myös Absulle lelun. Ihanan vihreän lampaan - vinkuleu. Vihree kun on lemppariväri ja jonkin verran sattuneesta syytä lammas liittyy pienimuotoisesti ja valikoiden keräilykohteeksi niin ei ollut kahta sanaa ettikä tuo pieni vihreä mää-mää olisi muuttanut meille.


Kyllä Absu sai tuon lelukseen, tulihan tuo ikustettua kuitenkin kuvana. Ja leikkitestaus on suoritettu, toimi.

Nyt herra vetelee sikeitä sillä se oli kokolailla iltapäivä kello viisi kun lähdettiin kotiopäin ajelee... että ulkoilmaa lähes tuo aika, mitä nyt sisällä käytin pokaalit hakemassa ja "prinsessahuoneessa" .. sielt tullessa joku totes että "uroskoira tyttöjen veskis" ;) .Eli siis alle tunti tuo matka-aika oli. Tulihan retkeiltyä. Nyt täs vaan mietin et raaskinko heärttää iltapisulenkille toista... meinaan vois se uni maittaa mullekin. Ja sen verran viime ulkoilusta et aamuun asti on vähän pitkä... no tätä pähkäillen.