by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Pirunvuoren valtaus - osa 3 (4)


No niin jatketaanpas taasen matkaa. Kivilinnalta matka jatkui vielä tovin olikohan n. 300 m Pirun vuoren luolalle. Sinne kivipolkua pitkin matkasimme. Oli kyll aika pontevan näköinen. Muutamaan kohtaa Vuoripiru sauhahatut sijoittelin, mutta olisen verran julmasti etuviisteinen että jäätiin Absun kanssa vähän kauemasi. Eli tuossa normikokoiset saunahattu Vuoripirut antavat hyvää mittakaavaa luolasta. Ehkä he tunsivat olonsa kotoisiksi, mä en joten jokusen kuvan jälkeen käännyimme takasin päin, ja sitten jatkoimme Pirunvuoren huipulle.


Pirunvuori on täten valoitettu. Oli siis pilvinen keli, ja vähän tuulinenkin joten saunahattu Vuoripirut vähän hupsahtelivat nurin kuvatessa. Nyt pysytelimme myös kauempana reunasta. Hieven kostee kallionpinta ja Absun "mitä tuolla on" rektioihin jätin varoja. Pikkasen matkaa vuorella vielä edettiin.


Ja napsasin vielä muutaman kuvan, kunnes sitten saunahattu Vuoripirut laitoin takaisin reppuun ja aloimme paluumatkan kohti Kivilinnaa. Kivilinnaan pääsemme seuraavalla ja sekä tämän reissun viimeisellä postauksella. Sitä odotellessa käykää vaikka itse Ellivuoressa ja Pirunvuorella, jos kerkiitte.