by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 4. elokuuta 2017

Suomi 100 vuotta - teemalla design by itu Avainlippu-tuotteita


Olen juuri päivittänyt luovimon nettipuotiin oman tuoteryhmän "Suomi 100 vuotta - teemalla". Sieltä löytyy sinivalkoisia tuotteita yhdess tai erikseen, höystettynä turkoosilla. On myös tuoteita jotka mm. nimeltään "Suomiorvokirt", sisältävät vihrää, mutta ajatus on sinivalkoinen.

Tulevissa Suomen Kädentaito 2017-messuilla Pirkkahallissa marraskuun 17.-19. päivänä on myös lahja esittelyssä sama teema, ja kuten aiempinkkin vusina kokoan oman teema värisen pisteen omalle myyntipaikalleni.

Tähän luovimon nettipuodin tuoteryhmän luomiseen pomsahti idea Facebookin Naisyrittäjien sivulta, jossa etsitteiin teenaan liittyviä tuotteita.