by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Pirunvuoren valtaus - osa 4 (4)


No niin jos taivalettaisiin tämä viimenen etappi taästä tarinasta. Pirunvuori oli siis vallattu ja luolansuulla vapistu. Nyt oli matka takaisin päin kohti jo kerran ohitettua kivilinnaa jossa "Pirunvuoren maalarin" Emil Danielssonin ainutlaatuinen suurnäyttely hänen elämäntyöstään. 

Ovi aukon kohdilla oli kaski vuohta talutushihnassa, hekin valtausreissulla. Joten kiersimme Alban kanssa linnan toiselle puolelle ja kaivoin repustani Linnankummitukset. Karin-Sofia uudelta nimeltään Aave etsi uutta kotia. Ja hyvinhän hän ja musta veljensä tuntuivat kotiutuvan linnan kivisiin seiniin.


Kuvaus tuokion jälkeen oli Kivilinnan vieraiden määrä hieman rauhoittunut joten kävimme ovella kurkaamassa tilannetta. Kysyin että voiko tulla koiran kanssa? Kyllä sopi. Olipa mahatva kivirakenelma. Ystävällinen nuorinainen antoi vielä mukiin vettä Absulle, vaikka olimmekin liikkeellä viikon viileimpnä ja pilvisempänä päivänä, jano se silti tuli. Tovi siinä vielä turistiin ja ja jatkeetiin matkaa. Muutama vielä kipitti näyttelyä katsomaan kun näytteöy siltä päivää alkoi sulkeutua. Itseasiassa tänään tätä kirjoittaessa näyttely on ollut täälerää päättynyt noin tunnin verran.

Tuossa vielä kuva sisältä mahtavan muhkeista tulisijoista. Kiitimme esittelijää ja matkasimme kohtia autoa. Alkumataksta ohitimme kohdan jossa luki "Laavu". Silloin aattelin että poiketaan takastulomatkalla siellä. Mutta kyllä retkeily sille päivälle riitti. Mutta Laavulla kävimme sitten myöhemmin joten siitä tarinaa jäämme nyt odottamaan. Kiitos seurastanne näin jäkikätäeen tällä matkalla. Laavureussulla tavataan,