by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 16. syyskuuta 2017

Mitä ihmettä ???


No vähän hassuttelua tähän ruuhkan purkuuuuuuuun. Arki nyt parin kuukauden ajan mennyt koulutusta vastaavassa päivätöissä ja enemmän on tenhyt valmista kuin saanut ja ehtinyt laittaa niitä tyrkylle taikka niistä infoamaan. Se on tää "rakkaudesta tehdä..."

Siis viikonloput puran "do it"-listaa tekemättömistä.. ja se on pitempi kun mun Joulupuklie sittämä toivelistani milloinkaan.

Siis ideoita oottaa toteuttamistaan niin vanhojen mallien kuin uusienkin saralta. Eikä mulla oo ku se 168 tuntia viikossa... etenkin kun myös Alban kanssa aloitettu jälleen agility, tosin todellakin eri paikassa kuin aiemmin. Sitten myös tanssijalkani kutinaan antanut läkettä lähilavalla milloin ihan lavatansseissa ja sitten Laviksen merkeissä. 

No mutta ettei mene ihan selittelyksi niin pikku vinkkinä tulevaan. by itu täyttää ensikuussa 7 vuotta, ja siihen tuloossa arvontapostaus ja palkintona kaikkien aikoijen arvokkain palkinto.

Joissain juttuloissa pidetään tuota 7 vuotta jonkinlaisena virstanpylväänä, ja nyt tuntuu että sitä se on myös kohdallani. Ei en ole lopttamassa, mutta jotain on muuttumassa kyllä. No sen tiedän, että näillä näkymin myös Tampereella marraskuussa Suomen Kädentaidot-messut ovat osaltani tältäerää viimoiset. Tähänkin tulossa oma erillainen juttu aiempiin messuihini verrattuna. Niistäkin sitten lähempänä.

Tälläisia "Juonenpaljastuksia".... eli siis jos mielit joululahjaksi jotain tekemääi niin nyt siis kannattaa olla ajoisa liikenteessä. Saunahattujen osalta tuolla "Sivupistoissa" on lista vapaista ajankohdista jolloin ehdin .... 

Eli herkemmin mitä tulossa löydät seuraamalla @byitu a Instagramissa.