by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Lasse lasinaluset - hihamerkit - design by ituNo vähän utunenhan tuo kuva on mutta luovimon nettipuodissa vähän taekemmat kuvat kyseisitä Lasseista.

Lasse-lasinalunenhan ei sinänsä ole uusi. Löytyy askarreltuja lasinalusia vuodelta 2008, siin enne toiminimen perustamista. ne tuli askarreltua suunnilleen Lassen nimipäivän aikoihin sillin joten sieltä se nimi sopivasti trimmasi sitten näille.

Näitä myös voi käyttää vaik hihmerkin tavoin - eräs asiakas omplli Lasse-orvokin mustan hameen helmaansa koristamaan.No eipä löytynyt tähän kuin nuo horoskooppi aluset ja muutama muut by itu runoilla enimmäkseen varustetut.