by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 26. marraskuuta 2017

by itu - Joulukalenteri 2017 - etkot


Etkot siksi että ehtisit valmistautumaan. Sillä tänä vuonna neulotaan yhdessä pieni joulukuvio. Jouluhan on yhdessäolon ja tekemisen aikaa, siis päätin tässä muun kiireen ohella tehdä tänävuonna tällaisen joulukalenteri - luukkusydeemin.

Eli jokaiseta luukusta aukeaa yksi rivi joulukuvisota. Kuvion koko on 24 x 24 ja väriltään vihreä punainen ja taustaksi sopii valkoinen vaaleanharmaa. Vihreitä on kaksi sävyä. Yksi tummempi ja sitten toinen vaaleampi joka voi myös olla liukuvärjättyä. Punainen ihan peruspunainen. Itellni on tässä hahtuvalngoista jämät eli mun värit ovat hieman soveltaen.


Taustana valkoinen ja sitten turkoosi/petroli vihreä ja liukuvärjätty vihreä, punaista lankaa näyttelee "karpalo" niminen langanväri. Mutta itse kuviossa on sitten värit alkuperäisn mukaan.

Eli jos haluat neuloa kuvion johnkin esim sukanvaeteen niin sen voi neuloa jos puikolla on 12 silmää niin kuvio tulisi etu-ja takapuolella. 

Tuossa ekassa kuvassa on oma aloitukseni. siinä on 36 silmää ja visikerrosta helmineuletta ja yksi sileä, ja reunoilla samoin viisi helmineuletta ja yksi sileä.

Sitten tarkennus, kyseessä on siis kuvion neulonta johon oletan että neulomisen perusteet ovat muutoin "käsissä", eli nyt tehdään kuvioo. Nouvoisin kyllä, mutta olen niin huono opettamaan että mennään nyt tällä kuviolla.

Ensimmäinen varsinainen kuvio rivi aukeaa siis luukusta 1, ja seuraava luukusta 2 jne.

Tervetuloa mukaan neulomaan by itu - joulukuviota tai seuraamaan muuten vaan joulukalenteria.

Luukut aukeavat ensiksi tääll blogissa, mutta jaan nämä myös by itu - facebook-sivulla ja -twitterissä sekä joulukalenteria voi seurata myös by itu - instagramissa.

Facessa voit liittää myös oman kuviosi kuvia. Tai kommentoida - kaikkien tavalla tais toisella by itu - Joulukalenteriin osallistuneiden kesken arvon tuon oma tekemän Joulukuvion palkinnoksi.

Mikään sometaho ei ole mukana arvontaan liittyen.