by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

by itu Joulukalenteri 2017 - 0. luukkuSiithä se lähtee tuo kuvio.. tässä on vain värit - ja ylihuomenna sitten päästää itse kuvioon, joka siis on 24 silmää leveä ja 24 kierrosta korkea.

Tämä poncho ja saunahattu asetelma ihastutti...


Jo kohta pari viikkoa sitten pidetyt Suomen Kädentadit 2017 - messut Pirkkahallissa olivat ainakn tällä erää viimoiset osaltani. Tarinaa messuista ajatukena kirjoittaa pidemminkin kun sopiva ajankohta löytyy, muttä tässä "osastoni" ihastelluin setti. 

Mari-poncho, Hilja-hihaset, Satu-saunahatut (hehku, Vuoripiru ja Linnankummitus), Pertti-persläpät, Malla-myssy ja tuo valkoinen on vielä Marita-poncho... niin ja pikkaen näkyy kulmaa Lasse-lasinalusistakin