by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 30. joulukuuta 2017

Tammikuun 2018 hintamyrsky lähestyy kertoivat Malla-myssytTuossa noita muutama, juurikin tälläiseen pikkupakkaseen ja plussan puolelle vaihtelevaan keliin olevia Malla-myssyja, pipoja... olen ne käsin neulonut 100 % kotimaisesta lampaan villasta. Stop ny ei ne oo ähkylämpimii vaik suht paksuu lankaa onkin ne on just tosiaan edellä mainittuun keliin sopivii. Villahan on luonnonmateriaali ja hönkäilee sopivasti.

Niin siis Mallat kuiskivat et tammikuinen hintamyrsky tosiaan lähestyy, he uusina tulokkaina kuitenkin huomasivat ja ehtivät suojaan. Tosin pientä makua hintamyrskystä saivat - he ovat nyt luovimon nettipuodissa alta neljänkympin hintaisia tammikuun 2018 ajan. Siis kaikki valmiit ... käy kurkaa tuo pieonoinen tuuli lennätti heidät siihen etusivulle.