by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

torstai 1. helmikuuta 2018

Helmikuun helmeilvät hinnat löytyy Malla myssy Helmipöllöistä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Malla-myssyt ole käsin neulonut kotiaisesta Pirtin Kehräämön havhtuvalangasta joka on 100 % kotimaista villaa. Malla-myssystä löytyy persoonaa mutta sopivasti siten että sopii hillitympäänkin pukeutumistyyiin. 

Neliömallisuutensa johosta sopii myös useinmiten heille jotak eivät koe olevansa ns. "pipo-ihisiä". Puuhelmet on kiva ja erilainen yksityiskohta joten ihan samanlaista ei sit tuu vastaan.

AI siis he helmeilevä hinta... 42.24.42.24.42.... sillen se helmeilee eli normaalisti 42 euroa nyt Helmikuun helmeilevänä hintana... apua siis 24,00 euroa... voi ei ... huh onneks on lyhyt kuukausi... siis nyt on kyl hinta sellanen et oiken melkein hävettää kuin on noin .. no halpa... ein meinnanu kehdata ees kirjottaa tuota sanaa.. mut totta se on.... hu puisttutttaa vielEi kommentteja:

Lähetä kommentti