by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 1. helmikuuta 2018

Helmikuun helmeilvät hinnat löytyy Malla myssy Helmipöllöistä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Malla-myssyt ole käsin neulonut kotiaisesta Pirtin Kehräämön havhtuvalangasta joka on 100 % kotimaista villaa. Malla-myssystä löytyy persoonaa mutta sopivasti siten että sopii hillitympäänkin pukeutumistyyiin. 

Neliömallisuutensa johosta sopii myös useinmiten heille jotak eivät koe olevansa ns. "pipo-ihisiä". Puuhelmet on kiva ja erilainen yksityiskohta joten ihan samanlaista ei sit tuu vastaan.

AI siis he helmeilevä hinta... 42.24.42.24.42.... sillen se helmeilee eli normaalisti 42 euroa nyt Helmikuun helmeilevänä hintana... apua siis 24,00 euroa... voi ei ... huh onneks on lyhyt kuukausi... siis nyt on kyl hinta sellanen et oiken melkein hävettää kuin on noin .. no halpa... ein meinnanu kehdata ees kirjottaa tuota sanaa.. mut totta se on.... hu puisttutttaa viel