by itu

Oma valokuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ Värit ovat yksi luovuuteni lähde joista monipuoliset ja uusiutuvat ideat muovautuvat käsissäni alusta loppuun. Näin syntyy yksilölliset, tyylikkäät ja persoonalliset neulotut/huovutetut by itu-tuotteet. ♥ Mukana myös muita kiinnostuksen kohteisiini liittyen kuten mm. vangituthetket ja lemmikkikoirani. Runoja- ja mietteitä, sekä ripaus huumoria. Täällä yhdistyy aiempein blogieni kohokohdat ja nykyisyys. ♥ Luovimon nettipuoti on ilmaisu jota käytän verkkokaupastani, sieltä löydät uniikit tuotteeni. Tervetuloa ♥

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Exä tiedä kuka mä oon - by itu - uusin saunahattu


Vuoden ensimmäinen mut ei viikonlopun viimeinen uutuus... tää ajatus oli muhinut jonkin aikaa jo, mutta nyt viikonloppuna sitten pääsi sormista ulos.

Lyhyesti Exä - ja pidemmin Exä tiedä kuka mä oon sai nimensä siitä, että mulla oli ajatus uudesta mallista jolla olis silmät ja yksi pitkä rasta ja sit tuolleen lyhyempiä. Mut en sit keksinyt sille heti nimeä. "Juttelin" tuon uuden tulokas-ajatuksen kanssa ja hän siin sit tokas mulle että "exä tiiä kuka mä oon?"... no tästä ajatussten vihdosta omassa pienessä mielessäni totesine että sehä se nimi ja lyhyesti Exä. Tämä Exä on tyttömäinen mutta myös pojanviikarimainenkin on jossain kohti tulossa siinä ripset korvataan silmälaseilla.

Exän voi tietty myös sit mieltää Ex-puolisoonkin. Sitten hauskana yhteen sattumana  - viiko sitten kun Tyrvään Sanomien Virpi haastatteli ja teki jutun by itusta, niin siitähän vois ny todeta et "Exä tiiä kuka mä oon?"... lue Tyrvään Sanomista tai Aamulehdestä... no tälleen kevennyksenä. Mut täsät tulokkaasta juteltiin ja Virpi uteli että millainen olisi tulossa. Kerroin että sillä on silmät, enemää en kertonut.

Nyt kun tuota Exää katselee niin väritys.. no harvoinhan seitä exäänsä on tyytyväinen. Tosin värejä on vaikka kuin. Tämän värit tulivat siitä että oli keltainen Vuorenkylänpeikko ja vihreä Paljusammakko tuossa, eli jotain jotain muuta, ja sitten nuo vaaleanpunaiset silmät kun olivat jo valiina.

Mut tällä viikonlopulla pari muutakin uutta Satu-saunahattu on synytnyt .. ne onkin sit ihan toinen "Kalajuttu". Ja tuosta Exästä visio pienllä muokkauksella niin kissa-aiheinen tuosta mukauuu miauuu... mut se saa oottaa ainakin viikon....