by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

lauantai 30. kesäkuuta 2018

Nyt se iskostui aamulenkillä - uuden logoni kuva

itu itte yllään Mari poncho, Malla myssy, Hilja hihaset, Lilli säärystimet istuen Pertti persläpän päällä
Kuva: Tuula Heino-Kyllönen

Niin se ei oo tuo joka kuvana. Tosin hippunen siitäkin. Periaatteessa en logoan ole aatellut muutta, tosin hivenen sitä jo muutin kun se musta kehys vaivasi sinivalkoisen värtyksen ohella itselleni tuli etelä naapurimamme lipun värit. Siis sen vaihdoin siniseen...

... mutta tuotteitani kuvaavampaan toisaalta mieli. Ja kun Face herjas mainostani jossa logoni että "sääntöjen vastainen" ajatus joka muhinut jo ennen sitä sai lisää vettä kiukaalle. Ei sit tarvis vääntää senkään asian kanssa.

Eilen silmiini piirtyi kuva ja tänään Alban kaa aamulenkillä värit ja sit viel uudelleen värit... tosin miten sen toteuttaa tuotti kans hieman miettimistä, mut sekin siinä kävellessä selkeni. Enää on toteutusta vaille. Joo ei tässä kuussa ei... ehkä ensi... toivottavasti...

Mut nyt toivotan sulle oikein mukavaa viimeistä kesäkuun päivää tältä vuodelta.. syksyä kohti joten ajosissa varautumalla lämpimiin kotimaisiin käsintehtyihin Avainlippu tuotteisiini niin kä kurkkaa luovimon nettipuotii.