by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

perjantai 3. elokuuta 2018

Ensitreffit makkarissaIllalla ku mentiin nukkuu ni Absu kurkki sängynalle uteliaana... totesin et ei siel mörköjä.. tuuhan nukkuu... puol neljältä herään rapinaan joka aiheuttaja on Absun tassut, hän raapii lattiaa... mut ei makkarissa. Kehoitin lopettamaan... loppu... jatkuakakseen, uusi kehoitus.... no hetken päästä jatku...

Nousin ylös ja löysin Absun kupsuttamasta ruokapaikallaan. Hämärässä näytti siltä, että kipon takan olisi jäinen broiskusiipi, ja että tälleen yön pimeinä ja kuumina hetkinä Absu päätti leikkii ruokansa kanssa.

No kun se brosikusiipi sitten pomppas Absun huitoessa, totesien että eihän se oo ku .. sehän on sammakko, poikanen.. no ei pieni mut ei kovin isokaan.

Mieleen tuli nukkaumaan meno.. oisko sittenkin niin että tuo loikkakoipi olis lymyillyt sänkyni alla? No se kysymys sai tovin odotella vastausta, ennemminkin yön polttavin kysymys oli kuinka saatella tuo otus pois ulkotiloihin.

Absu oli ihmeissään ettei se suostunu leikkii tuon enempää.. paitsi loikkimalla karkuun. Käväsin veskis ja jätin oven auki... Absu oli saanut loikkijan liikkeelle ja epämääräisesti se loikki päin veskin ovea... ei tainnut olla se "komein prinssi" tuosta pesueesta... kolmesti bojoing päin ovea, kunnes sain tönästyy oven siten että ei se enää siihen törmäis.

Sit se loikki kohti makkarii... ei - ei sängyn alle... äkkiä kaapista jokin sopivan kokoinen purkki... ei onneksi sängyn alle mennyt ja sain "rengastettua" tuon "prinssini" vai oliko se sitten Absun "rinsessa"... no seuraavaksi etsimään jotain sopivan kokoista pahvia jonka työntäisi purkille kanneksi. Löyty.... pihanpuoleinen ovi auki ja "eläinkuljetus" oli valmiina alkamaan.

Toimintamalli tarkoin suunniteltuna, ja mielessä pitäen kohti ovea ja pihalle, valkenevaa perjantaita. Purkki maahan ja nopea vapauttaminen. Hei hei "komistus" loikki poispäin. Ovi kiinni ja valot pois, ja eikun takas nukkumaan. Sanoin "tahdon" nukkumatille.