by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

sunnuntai 12. elokuuta 2018

Huivi - besign by itu - Anneli tai SuloHei, tulinpahan kertoo et ihanat alpakkasilkki huivit jotka olen vapaalankahuovutustekniikkaa jalostamalla toteuttanut ovat nyt vain 50,00 e tuolla luovimon nettipuodissa

Tässä tein itteksini päätöksen et täytyy rajtata tätä ylipursuvaa rönsyilyä, ja huivit nyt tuossa muodossa kuuluu siihen lankoineen että "moi moi" tai "hei hei"... ne ovat ihanan keveitä, lämpimiä, pehmeitä ja monella tapaa kiedottavissa. 

Eli outletista löydät valmiita ja kunhan kerkiin tuon lankalaatikot huiveiksi laittamaan niin nekin sitten ajallaan. Huivien hinta on ollut 67,00 e eli ei sekään paha kotimaisesta Avainlippu käsityöstä, eli jos sul värien suhteen toiveita etkä jaksa odottaa niin siihen hintaan sitten tilaukseta.

Jos ole tai tunnet jonkun ns, "huivi-ihmisen" niin vinkkaappa hänelle. Vapaat huivit ovat mukana seuraavalla Pop Up tapahtumassa Siuron Lähikaupalla.

by itu - Pop Up vol 4. Siuron lähikauppaKiitos asiakkaille, nähdään taas noin neljän viikon päästä... ajatuksis on jotain uutta juttuu, katoatan kuin käy.. mut pikkasen toisenlainen valikoima, mut Satu-saunahatut kuitnkin mukana. Nähdään 8.9.2018 klo 9-15 Siuron lähikaupalla.

design by itu Satu saunahattu ja Googlen kuvahaku ylläri

by itu - Pop Up vol 3. Siuron lähikauppa

by itu Absu alunen ja Länderi Alba

Länderi Alba ja nelikka rinnassa eiku suussa

Jenni nassunpesutyynyt - kavojenpesu