by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 18. syyskuuta 2018

by itu Keramiikka kurssilla - syksy 2018


Siinä on raakile ekasta.. tai siis kansakoulus kyl oon tehnyt tuhkakupin... pitääkin kuvat se ku seuraavan kerran käy kotikulmilla. Mut siis tälleen aikuisiän eka savi juttu.

Toi oli kyl erikivaa, mut se poltto ja että lasite tulee sekoittaa hengityssuojaimen kera... joku egologinen pieni sisäinen ituni rupesi niitä vastaan kapinoimaan. Sitä energiamäärää jonka polttaminen vaatii ja tietty jos suojain niin joitain myrkyy siin lasittees. Ei niin - he ketkä homman valinneet suon heille, mut ne vähän sotii kyl omaa juttuuni vastaan. 

Mut katotaan... eli toi oli ns. levytekniikalla ja sit "kuralla" kiinnitetty noi lehdet ja kirjaimet. Kaikki siin itun käsialaa. Olis ollu jos jonkinmoista muotti hinkuintiaaneista, mut jo pelkkä mutotilla tekeminen... ei, ei se ei oo itua.

Jokusen viikon pääst selvii kummonen tost tuli vai rupesiko ryppyilee. Eli siis tuollasta torstaisin tää syksy. Ideotia olis vaik kuin, mut katotaan kuin itun käy... upponko saveen ja perustelnko itelleni miksi munpitäs käyttää yli tuhata asteita uunii ....