by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 25. lokakuuta 2018

Keramiikka kurssilla - neljäs kurssi torstai


Lasittamista ja muuta värjäämistä. Niin ja tarkkasilmäset huomsi että missä on 3. kurssi torstai. No se oli ja meni itse olin korvatulehduksen ja yskän sekä kuumeen vankina. Mutta yskin kyl tuolloinkin. No ekat työt olivat siis käyneet poltossa, josta me kurssilaiset emme tiedetä muuta kuin että olivat "raakapolttoko" se oli - vai mikä nimeltään, kuin sen että se on tapahtu kurssipäivien välillä

Sauna kylttini sai olikohan se rautaoksidi ylivärjayksen ja pyyhinnän. Ja sitä katsellessa ja mahdollisia väerejä miettiessä totesin että näin on paras. 

Kynttilänsammuttimet saivat lastuken.. hitusen hinon pöly kutitti kurkkua, yök. No valmiit värjätyt sitten asetin uutta polttoa odottamaan sinne minne opettaja käski.

Kaikki kunnia heille jotka riskeevaat terveytnsä (saven) ja etnkin noiden lasitepölyjen kanssa. Hengityssuojaimii meillä ei ollut ainoat suojat essu ja kumihanskat ja niitäkään ei ollut pakkokäyttää jos ei halunnut.