by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

torstai 1. marraskuuta 2018

Verkostoilta vai oisko kuvaavampaa jos tilaisuus olisi ollut Yritys treffit?


Lokakuun viimeisenä tiistai-iltana suuntasin Pesosen nokan kohti Vammalaa. Olin ilmottutunut "yritysten verkostoiltaan", joo aika kutsuva nimi, ne ei... tosin tiedän mitä pitää sisällään ja mihin pyrkii, mut jos luenoitsija ei olisi ollut #myyntikuiskaaja Pasi Rautio, niin hyvinkin varmaa olisi, että olisi jäänyt menemättä. Mutta onneksi tulin menneeksi.

Tuota Verkostointi nimeä mietin, että kuten otsakeessa "Yritys treffit" tai "yritys tinder". Lähinnä eikös sellaisen voisi tehdä samoin perustein kun Tinderin. Tosin nyt huono puhuu ku Tiderist ei kokemusta, mutta eikös siel oo ominaisuuksii joita toivotaan vastapuoleta jne... siitä vaan muokkaamaan BusinesTinder-appi.No mut siis ilmottauduin ja olin matkalla. Tunnin verran Pasia.. alku ja loppu sama kuin noin vuosi sitten Tampereen Messukeskuksen järjestämässä jutssa jossa olin ja sitten tonen tunti... niinpä vähän tälläinnen "minuuttitreffi"-tyyppinen kohtaaminen 1 ja 2 numeronjaon yrittäjine kesken. 

Okei täytynee tunnustaa että Pasi ohjeisti, että pitäisi kysyä että "mites yritykseni voisi olla yrtykellesi avuksi".. niin siihenhän se meni, että kerrottiin kuka ja mikä yritys ja mitä tehdään. Tosin kaikki oli juonesa mukana ja intopiukeena kertomaan kuka on ja mitä tekee.

Joidenkin kanssa sitten vähän asian sivustakin. Eli 1. ja 2. muodostivat oman jonon, eikä menty letkajenkaa, vaan järjestäydyttiin siten vastakkain. 

Eka kohtaaminen oli Antti Torstenssonin kanssa yrityksestä BLOUN (bloun.com)... Tiedetään tiedetään "eikös teidän valaisiemia ole Tampereella Tallipihan Sukallpuodissa. No kyllä... Käyntikortit vaihtoi omistajaa. Onneksi olin täyttänyt käteisvarastoa niiden suhteen, tosin ihan tälläiseen en ollut varautuntu. Jossain kohti jännitti että riittääkö kaikille.

No "kongi kajahti" noin kuvainnollisesti ja uusi yrittäjä toisensa perään oli käteltävänä. Aika alkupuolelalla. Janne Gylling - moretag.fi - oli vuorossa ja sain häneltä tuon kuvassa olevan kirjan. En ole vielä ehtinyt kun vähän otsikoita kurkkimaan. Myös käyntikortit vaihtui ja hän kertoi kuinkä heidän korttinsa toimii kirjanmerkkinä, aivan, kyllä hieno oivallus.  

Sitten tuli tuttu, tai henkilö johon olin tavannut viime keväänä VinPutiikin Leidi Lauantaissa, ja tässä syy miksi Vinputiikin kortti tuolla kuvassa, vaikka Yrittäjä Niina itse ei ollutkaan paikalla. Muutaman muunkin kanssa kyseisestä puodista positiiviseti puhuttiin.

Ringissä myös kaupungin edustajia ja todeten että "somesta tuttu" ja sitten mysö vuodin 2017 Sastamala Messuilla yksi asiakkaani. Jossain kohti oli vastassa Mika Valtonen www.talenom.fi. Hän kertoi yrityksestään ja totesi että olipa hyvä että se oli hän eikä vaimo ... kun muuten mun verkkokauppa olis tyhjä.. no tilauksia odotellessa. Mutta siis Mika siis kertoi olevansa taloushallintoalan yrittäjä. No mikäs siinä ku kysymään että löytyykö töitä ja pikaesittely koulutuksesta. Tampersterissa olis kyl tarvetta, mut se matka... 

Sanoko joku matka.. no sanoi.. se jatkui... Sitten oli Mouhijärveläisii eli Häijäästä Arja Valtonen (tarinaopas.fi) mm. aukrorisoitu Sastamalan Opas. Tässä oli nämä joiden kortit jäi matkaan.

Eli puoleen osallstujista tuli tutustuttua 1 ja 2 rivin yrittäjät eivät toisiinsa.. .mut siin olis kyl ollu jo liikaa infoa.. ja mutla loppun mukana olleet käyntikortit... viis jäi.

Mut siis kiitos järjestäjille ja Pasille jolle toivottavasti jäi sen verran lämmin tunnelma että ei jäätynyt autonsa kun se mokoman ilmastointi tai joku lämpöäsäätelevä juttu halusi irtisanouta Sastamalaan saapuessa. Suosittelen menemään verkostoitumaan tylsästä nimestä huolimatta, ainakin täällä Sastamalassa toimi. 

Ai niin .. tätä kun aloin kirjoittaa sain viestin että olin voittanut Pasin kirjan. Niitä oli arvottu osallistujien keskin... nyt siis lukemista riittää. Kiitos.