by itu

Oma kuva
Finland
Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista on - by itu - Avainlippu käsitöiden ajatuksen sydän ♥ tarkemmin kotisivuilla byitu.fi -Tervetuloa ♥ by itu -blogi on ikään kuin tuotteen päälipuoli ja itu itte-blogi samaisen tuotteen nurjapuoli, eli itun nurinat. Molemmissa yhteneväisiä julkaisuja mm. koirat, vangituthetket, runoni. Mutta itu itte-blogissa ne ovat aikajärjestyksessä kun taas by itu-blogissa julkaisu järjestyksessä.

tiistai 25. joulukuuta 2018

Sastamala tutuksi - by itun ja Sastamala vaakuna neuleen kanssa


Nuo Sastamalan vaakuna-aiheiset neuleet ovat valmistuneet marraskuussa 2018. Ajatuksena on tuon "pölkyn" kanssa kiertää nykyisen kotikuntani eri paikkoja kuvaamassa ja videoimassa.

Ajatus moiseen lähti hautumaan kun itse osallistun "Tervetuloa Sastamalaan" kiertoajelulle ja tutustumiseen Herra Hakkaraisen taloon. Itse muutin 16. syyskuuta 2016 Sastamalan Mouhijärvelle, jossa nykyisinkin, mutta nyt eri osoitteessa asuen. 

Lisäksi kun ensivuosi on Sastamalan 10 v juhlavuosi, ajatus myös 10 Sastamala-aiheisen Lasse-lasinalusen "jemmaamisesta" omavalinteisesti kymmeneen eri paikkaan. Tästä sitten keveemmällä oma juttu.

Osallistuin tuotteitteni kanssa Sastamalan Vanhanajan Joulumarkkinoille 2018, jossa nuo vaakunaneuleet olivat ensi kerran esillä. Se reaktio mitä ne herätti vain vahvistivat ajatustani tästä kierroksesta. 

On ymmärrrettävää, että niin monesta kunnasta kuin Sastamala on syntynyt niin alkuperäisten kuntalaisten on tietty haastavaa hyväksyä kyseinen muutos. Tällainen kuva on syntynyt, että ristiriitaisia tunteita on ilmassa. Mutta näin Vantaalta lähtöisin näitä kasukipuja en ole itse kokenut, ja todella innolla lähden kiertämään mitä kaikkea uudella kotikaupungillani on ihmettelevälle tarjota.

Tän kierroksen teen oman ajanpuitteissa ja oma valinteisesti, tätä ei sponssata enkä halua, sillä haluan säilyttää ihan oman uteliaan näkökulman tähän juttuun, jonka taltioin lähinnä itselleni.

Jos haluat seurata niin tunniste täällä blogissa tulee olemaan "Sastamala tutuksi by itun kanssa" ja by itu Youtube kanavalla "VisitSastamala", kuvia varmasti tulee myös mm. instagram tililleni.

Joulupäivänä 2018
Mouhijärvellä
itu

Joulukirkon kellot Mouhijärvellä 25. joulukuuta 2018